Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
50%
Klinker Peronda FS Saja-B 33X33
569 kr 285 kr /m²
Ni Sparar 284 kr
Om du handlar för över 10000 kr 10% extra rabatt
257 kr/m²
Du har dagar kvar.

I lager

1.09 m² Per unit 311 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Saja-B är en beige, mönstrat, matt klinker med brun nyans och sliten metall-look från Spanska Peronda.

Varje platta mäter 330×330 mm och är 6 mm tjock. Denna platta går att använda tillsammans med M.FS SAJA-B som är en list i Keramik. Peronda FS Saja-B kan användas till golv och väggar både inomhus och utomhus och är en otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya plattor.

FS Saja är ett spännande nytt koncept inom keramiska plattor som ingår i FS- serien genom Peronda’s produktlinje, som utforskar inspirerande möjligheter med metalliska lättnad-effekter. FS Saja finns också i grå/svart färg.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Saja-B är en beige, mönstrat, matt klinker med brun nyans och sliten metall-look från Spanska Peronda. Varje platta mäter 330×330 mm och är 6 mm tjock. Denna platta går att använda tillsammans med M.FS SAJA-B som är en list i Keramik. Peronda FS Saja-B kan användas till golv och väggar både inomhus och utomhus och är en otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra, som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya plattor. FS Saja är ett spännande nytt koncept inom keramiska plattor som ingår i FS- serien genom Peronda’s produktlinje, som utforskar inspirerande möjligheter med metalliska lättnad-effekter. FS Saja finns också i grå/svart färg.  

Mer information

Leverans

Färg

,

Format

Kvadrat

Yta

Storlek (cm)

Lämpar Sig Till

Kant

Användningsområde

Tål Golvvärme

Ja

Frostsäker

Antal per förpackning

10

Tjocklek (mm)

10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klinker Peronda FS Saja-B 33X33”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top