Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
39%
Klinker Peronda FS Saja-N 33X33
348 kr /m²
Ni Sparar 221 kr
Denna produkt kan skickas om

I lager

1.09 m² Per unit 379 kr/Förpackning Antal per förpackning 10
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Peronda FS Saja-N är en grå-svart, mönstrat, matt klinker med brun nyans och sliten metall-look från Spanska Peronda.

Varje platta mäter 330×330 mm och 6 mm tjock. Denna platta går att använda tillsammans med FS SAJA-N som är en lista  i Keramik. Peronda FS Saja-N kan användas till golv och väggar både inomhus och utomhus och är en otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor.

FS Saja är ett spännande nytt koncept inom keramiska plattor som ingår i FS- serien genom Peronda’s produktlinje som utforskar inspirerande möjligheter med metalliska lättnad effekter. Personda FS Saja-N finns också i beige.

Beskrivning

Klinker Peronda FS Saja-N är en grå-svart, mönstrat, matt klinker med brun nyans och sliten metall-look från Spanska Peronda. Varje platta mäter 330×330 mm och 6 mm tjock. Denna platta går att använda tillsammans med FS SAJA-N som är en lista  i Keramik. Peronda FS Saja-N kan användas till golv och väggar både inomhus och utomhus och är en otroligt fin platta i Peronda-kvalitet. Denna serie från Peronda är resultatet av ett samarbete med den erkände inrednings- och möbeldesignern Francisco Segarra som är känd för design med vintage-stil. Denna kollektion ger en gammaldags känsla och karaktär till helt nya keramikplattor. FS Saja är ett spännande nytt koncept inom keramiska plattor som ingår i FS- serien genom Peronda’s produktlinje som utforskar inspirerande möjligheter med metalliska lättnad effekter. Personda FS Saja-N finns också i beige.  

Mer information

Leverans

Format

Kvadrat

Färg

Mönstrat

Ja

Yta

Storlek (cm)

Lämpar Sig Till

Kant

Användningsområde

Tål Golvvärme

Ja

Frostsäker

Antal per förpackning

10

Tjocklek (mm)

10

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Klinker Peronda FS Saja-N 33X33”

Toppsäljare

Du gillar kanske också…

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top