Chat with us, powered by LiveChat
Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Fri frakt (Vid order över 4000:-)
41%
Klinker Soapstone Graphite 60X60
999 kr 599 kr /m²
Just Nu : 449 kr/m²
Handla för mer än 4000 kr och få 25% rabatt
Du har dagar kvar.
1.44 m² Per unit 863 kr/Förpackning Antal per förpackning 4
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Leverans 10-15 arbetsdagar

Se andra produkter från den här serien

Tiles R Us AB https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-soapstone-grey-60x60/ https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-soapstone-grey-60x60/ https://tilesrus.se/wp-content/uploads/2019/02/klinker-soapstone-grey-60x60.-1.jpg

Klinker Soapstone Grey är ett grått klinker med vita skåror och en marmorliknande yta.

Varje klinker mäter 600x600 mm och är 10,3 mm tjock. Tack vare att Klinker Soapstone Grey både tål golvvärme och är frostsäker så kan den  med fördel användas i många olika områden, både inomhus och utomhus. Den kan användas på både golv och väggar. Den polerad ytan med den grå färgen ger ett mycket vackert och elegant utseende. En elegant och prisvärt klinker som tillför mycket estetik i ert vardagsrum, kök eller badrum. Ett utmärkt val när du vill välkomna dina gäster till ett hem med elegans och lyx redan när de öppnar dörren i entrén.
Klinker Soapstone Grey 60X60 Klinker Soapstone Grey 60X60
Grå
999 kr 599 kr /m²
https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-soapstone-grey-60x60/ SEK 599 Kakel Online-Tiles R Us AB
Tiles R Us AB https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-soapstone-graphite-60x60/ https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-soapstone-graphite-60x60/ https://tilesrus.se/wp-content/uploads/2019/02/klinker-soapstone-graphite-60x60.jpg

Klinker Soapstone Graphite är ett mörkgrått klinker med vita skåror och en marmorliknande yta.

Varje klinker mäter 600x600 mm och är 10,3 mm tjock. Tack vare att Klinker Soapstone Graphite både tål golvvärme och är frostsäker så kan den  med fördel användas i många olika områden, både inomhus och utomhus. Den kan användas på både golv och väggar. Den polerad ytan med den grå färgen ger ett mycket vackert och elegant utseende. En elegant och prisvärt klinker som tillför mycket estetik i ert vardagsrum, kök eller badrum. Ett utmärkt val när du vill välkomna dina gäster till ett hem med elegans och lyx redan när de öppnar dörren i entrén.
Klinker Soapstone Graphite 60X60 Klinker Soapstone Graphite 60X60
Grå
999 kr 599 kr /m²
https://tilesrus.se/kakelshop/klinker-soapstone-graphite-60x60/ SEK 599 Kakel Online-Tiles R Us AB

Klinker Soapstone Graphite är ett mörkgrått klinker med vita skåror och en marmorliknande yta.

Varje klinker mäter 600×600 mm och är 10,3 mm tjock. Tack vare att Klinker Soapstone Graphite både tål golvvärme och är frostsäker så kan den  med fördel användas i många olika områden, både inomhus och utomhus. Den kan användas på både golv och väggar. Den polerad ytan med den grå färgen ger ett mycket vackert och elegant utseende.

En elegant och prisvärt klinker som tillför mycket estetik i ert vardagsrum, kök eller badrum. Ett utmärkt val när du vill välkomna dina gäster till ett hem med elegans och lyx redan när de öppnar dörren i entrén.

Beskrivning

Klinker Soapstone Graphite är ett mörkgrått klinker med vita skåror och en marmorliknande yta.

Varje klinker mäter 600×600 mm och är 10,3 mm tjock. Tack vare att Klinker Soapstone Graphite både tål golvvärme och är frostsäker så kan den  med fördel användas i många olika områden, både inomhus och utomhus. Den kan användas på både golv och väggar. Den polerad ytan med den grå färgen ger ett mycket vackert och elegant utseende. En elegant och prisvärt klinker som tillför mycket estetik i ert vardagsrum, kök eller badrum. Ett utmärkt val när du vill välkomna dina gäster till ett hem med elegans och lyx redan när de öppnar dörren i entrén.

Mer information

Leverans

Antal per förpackning

4

Användningsområde

Lämpar Sig Till

Färg

Frostsäker

Tål Golvvärme

Ja

Kant

Storlek (cm)

Tjocklek (mm)

10,3

Yta

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top