Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Klinker Toscana Blanco Natural 60X60
739 kr /m²
Ni Sparar 480 kr
1.08 m² Per unit 798 kr/Förpackning Antal per förpackning 3
Ange önskad
yta m²

Räkna ut kvm


Bredd:  
Höjd:  
0


Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
Beställningsvara: Beställs varje tisdag före middagen, leverans 15-20 arbetsdagar

Klinker Toscana Blanco Natural är en rektifierad stenliknande klinker med ljusgrå och vit nyans.

Organiska linjer, imiterar naturen, ta vara på, mer välkomnande material och mer mänskliga interiörer. Resultatet är kombinationen mellan de senaste årens arv och nuvarande trender, vilket leder till spektakulära interiörer, där färg och de mest naturliga formerna inte avsägs, utan alltid med tanke på renheten hos enkla ytbehandlingar. Denna nya Toscana-kollektion är tillägnad älskare av denna naturliga stil. Stendesign och matt finish, med relief på baserna som ger varje del en unik struktur och realism. Den valda färgpaletten lutar mot mjuka och neutrala toner, för att uppnå fräscha och välkomnande interiörer. Formaten som klär kollektionen, 30×90 och 30×60 i rektifierad vit pasta, är de som valts för att täcka badrum, vardagsrum eller hallar och alternativet i 60×60 rektifierat porslin, som allmänt golv, ger större och öppnare ytor. En rustik dekoration, med bitar av flätad, esparto eller trä, bra naturligt ljus och starka arkitektoniska element, som naturliga träbjälkar, kommer att vara väsentliga element för att uppnå önskad stil. Toscana går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 600×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker.

OBS!! Bilder är en annan storlek.

Beskrivning

Klinker Toscana Blanco Natural är en rektifierad stenliknande klinker med ljusgrå och vit nyans. Organiska linjer, imiterar naturen, ta vara på, mer välkomnande material och mer mänskliga interiörer. Resultatet är kombinationen mellan de senaste årens arv och nuvarande trender, vilket leder till spektakulära interiörer, där färg och de mest naturliga formerna inte avsägs, utan alltid med tanke på renheten hos enkla ytbehandlingar. Denna nya Toscana-kollektion är tillägnad älskare av denna naturliga stil. Stendesign och matt finish, med relief på baserna som ger varje del en unik struktur och realism. Den valda färgpaletten lutar mot mjuka och neutrala toner, för att uppnå fräscha och välkomnande interiörer. Formaten som klär kollektionen, 30×90 och 30×60 i rektifierad vit pasta, är de som valts för att täcka badrum, vardagsrum eller hallar och alternativet i 60×60 rektifierat porslin, som allmänt golv, ger större och öppnare ytor. En rustik dekoration, med bitar av flätad, esparto eller trä, bra naturligt ljus och starka arkitektoniska element, som naturliga träbjälkar, kommer att vara väsentliga element för att uppnå önskad stil. Toscana går att använda på både golv och väggar och blir ett vackert inslag i exempelvis köket, vardagsrummet eller hallen, så kommer rummet blir extra elegant och fint, och även kan användas i andra rum i hemmet. Varje klinker mäter 600×600 mm och 10 mm tjock, och kan också användas utomhus eftersom den är frostsäker.OBS!! Bilder är en annan storlek. 

Ytterligare information

Antal per förpackning

3

Leverans

Färg

Kant

Format

Kvadrat

Användningsområde

Frostsäker

Storlek (cm)

Yta

Tål Golvvärme

Ja

Tjocklek (mm)

10

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top