Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Nöjdhetsgaranti
2-3 Dagars leverans (lager varor)
Hög Kvalitet Första Sortering
40%
Webertec Rörmanschetter 110-140 mm
155 kr /st
Ni Sparar 100 kr
Nöjdhetsgaranti
Prisgaranti
I Lager: Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Webertec Rörmanschetter 110-140 mm

Rörmanschetter för användning i Tec Foliesystem och Tec Dispersionssystem. Uppfyller kraven för Europeiskt Tekniskt Godkännande, Byggkeramikrådets Branschregler och Boverkets Byggregler.

Produktbedömningar
Svanen (bagatellgräns)
BASTA
Svanen (Listad)
CE
BVB Accepteras

Underlag
Golv, Vägg

Användningsområden

Rörmanschetter för användning i Tec Foliesystem och Tec Dispersionssystem, Rörmanschett 2×24-32 mm är avsedd för tätning mot Rör-i-Rör system och likvärdigt som är installerade med 40 mm centrumavstånd i fixtur som säkerställer att utkommande rörens vinkel mot vägg är 90°C.

Produktspecifikation
Byggvarudeklaration

Beskrivning

Rörmanschetter för användning i Tec Foliesystem och Tec Dispersionssystem. Uppfyller kraven för Europeiskt Tekniskt Godkännande, Byggkeramikrådets Branschregler och Boverkets Byggregler. Produktbedömningar Svanen (bagatellgräns) BASTA Svanen (Listad) CE BVB Accepteras Underlag Golv, Vägg Användningsområden Rörmanschetter för användning i Tec Foliesystem och Tec Dispersionssystem, Rörmanschett 2×24-32 mm är avsedd för tätning mot Rör-i-Rör system och likvärdigt som är installerade med 40 mm centrumavstånd i fixtur som säkerställer att utkommande rörens vinkel mot vägg är 90°C.

Mer information

Leverans

Toppsäljare

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Top
Tätskikt